Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο… μάγκας Γιαννούλης «εξαργύρωσε»

Ο… μάγκας Γιαννούλης «εξαργύρωσε»
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 23:48

Έδωσε ο Ολυμπιακός έναν δανεικό, τον Μάνο, στα Γιάννινα και πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια. Τις τελευταίες ώρες, έγινε το «έλα να δεις» με την διαδρομή Περιστέρι-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Περιστέρι.

Έκανε τις μαγκιές του ο Γιαννούλης του Ατρομήτου κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό άρεσε εκεί στην Θεσσαλονίκη. Πήρε έτσι την ευκαιρία και από αύριο, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Έτσι και αλλιώς στα ματς Ατρόμητος-ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να παίξει, όπως συμβαίνει και με τους άλλους (Χατζηισαϊα, Κουλούρη).

Δεν το είδε με καλό μάτι ο Κάναντι αυτό με τον Γιαννούλη και άρχισε αμέσως το μασάζ. Και τι έκαναν; Έβαλαν τον Ουάρντα στην διαδικασία να επιστρέψει στο Περιστέρι. Για να μην θυμώσουν και εκεί στο Περιστέρι, να μην θεωρήσουν ότι τους άδειασαν και τους άφησαν έτσι…

Ο… μάγκας (κόντρα στον Ολυμπιακό) Γιαννούλης ανηφορίζει στην Τούμπα και ο Ουάρντα, κατηφορίζει στο Περιστέρι. Για να έρθει και στο Καραϊσκάκη και αυτός και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, με την φανέλα του Ατρομήτου.

Εκείνοι που μας έλεγαν για τους δανεικούς, έχουν τώρα να μας πουν τίποτα;

Διαβάστε επίσης

Κρύβει... παγίδες το ματς στην Τρίπολη!

Κρύβει... παγίδες το ματς στην Τρίπολη!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή διότι ο Αστέρας είναι η 2η ομάδα σε τελικές προσπάθειες, πάσες και γεμίσματα στο πρωτάθλημα, πίσω από τους «ερυθρόλευκους».