Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δε βλέπουν την ώρα...

Δε βλέπουν την ώρα...
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 - 01:01

Σε ρυθμούς… Ξάνθης κινούνται οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι την Τετάρτη (23/01) θα υποδεχτούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους Ακρίτες στη ρεβάνς του 0-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανυπομονούν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς θα επιστρέψουν σπίτι τους, στο Ναό τους, μετά από 38 ημέρες, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε συνεχόμενα εκτός έδρας ματς το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας ματς των Πειραιωτών έγινε στις 16 Δεκεμβρίου του 2018 κόντρα στην Λαμία, όταν ο Θρύλος είχε πάρει μία εύκολη νίκη με 3-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη φετινή σεζόν, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος, για τον οποίο ανυπομονούν για το ματς της Τετάρτης, όπου θέλουν να πάρουν τη νίκη και να προκριθούν έτσι στα προημιτελικά του θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι πολύ πιθανό σε αυτό τον αγώνα να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός αυξάνει συνεχώς ρυθμούς, στις προπονήσεις, ώστε να ενσωματωθεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα και να κάνει το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σολδάνο, καθώς και ο Μασούρας θα ζήσουν για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης» ως παίκτες του Ολυμπιακού, και το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, ή ζήσουν από τον πάγκο ή την κερκίδα τον παλμό των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης