Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα... ανοικτά με την άμυνα!

Όλα... ανοικτά με την άμυνα!
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 - 11:34

Τελευταίο δεκαήμερο σε ό,τι αφορά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πολλά θέματα είναι ανοικτά. Ένα εξ αυτών έχει να κάνει με την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού και τους παίκτες που την στελεχώνουν. Τι εννοούμε;

Πώς από το εξωτερικό ακούγονται πολλά για ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Από τη μια για τον Μιράντα. Στην Πορτογαλία συντηρούν το σενάριο να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του, αποχωρώντας από τους «ερυθρόλευκους».

Από την άλλη για τον Μεριά στην Τυνησία υπάρχουν ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωσή του, ενώ ακούγεται και το ενδεχόμενο να πάει στην Αγγλία. Επιπλέον, δεν έχει «κλείσει» το θέμα με την αποχώρηση του Νικολάου που μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός.

Σε μια τέτοια περίπτωση ίσως προκύψει θέμα ενίσχυσης του Ολυμπιακού στην αμυντική του γραμμή. Αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις.

Από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό, παραμένουν σενάρια. Ας κρατήσουμε, όμως, στο μυαλό μας όλα τα παραπάνω γιατί ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς 1.000% σίγουρος για το μέλλον και τι θα επακολουθήσει!

Διαβάστε επίσης

Όλοι ετοιμοπόλεμοι...

Όλοι ετοιμοπόλεμοι...

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τους παίκτες του σε κατάσταση φουλ ετοιμότητας, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και όλοι απαραίτητοι.

Η πρόκριση στο χέρι του!

Η πρόκριση στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ στη ρεβάνς με την Ξάνθη, για να περάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.