Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... εξυγίανση και το απόλυτο μπάχαλο της ΕΠΟ

Η... εξυγίανση και το απόλυτο μπάχαλο της ΕΠΟ
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 - 19:50

Μετά και την απόφαση που πήρε ο Παναθηναϊκός να μην καταθέσει ένσταση, το δεδομένο είναι πώς ο Ολυμπιακός οριστικά θα αντιμετωπίσει την Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Αλλά η ουσία είναι πώς από το βράδυ της Πέμπτης ως και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι «πράσινοι» αποφάσισαν οριστικά να μην καταθέσουν ένσταση, ένα πράγμα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Η ανικανότητα της ΕΠΟ σε όλα τα επίπεδα και το απόλυτο μπάχαλο που έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κι αυτό απόρροια της... εξυγίανσης και όλων όσων συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Μια ομοσπονδία που λέει πώς έχει εναρμονίσει το καταστατικό της με αυτό των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για την 4η αλλαγή στην παράταση, αλλά δεν υπάρχει αυτή η τροποποίηση στους κανονισμούς. Μια ομοσπονδία της... εξυγίανσης που χρειάζεται πάνω από 12 ώρες για να «αντιδράσει» και να υποδείξει ως υπαίτιο έναν διεθνή διαιτητή που δεν ξέρει κάτι που ισχύει σε όλο τον πλανήτη και το είδαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018!

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, αυτό που έλεγαν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» είναι πώς «δεν έχει καμία απολύτως σημασία για εμάς εάν θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό ή τη Λαμία. Θα προτιμούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι πώς το ζήσαμε κι αυτό, στην εποχή της... εξυγίανσης. Απόλυτη μπαχαλοποίηση του ποδοσφαίρου».

Όλα στο βωμό της... εξυγίανσης. Αυτό τους «καίει» και να τρέχουν στα... πανηγύρια των Ενώσεων που έχουν προσκληθεί και παράγοντες ομάδων που την στηρίζουν. Μόνο για αυτό είναι ικανοί. Για το απόλυτο μπάχαλο. Για τίποτα άλλο. Φάνηκε για μια ακόμα φορά η ανικανότητά τους και η ανεπάρκειά τους!

Διαβάστε επίσης

Χέρι… εξυγίανσης υπέρ της ΑΕΚ (vid, pic)

Χέρι… εξυγίανσης υπέρ της ΑΕΚ (vid, pic)

Ο Μάνταλος έκανε κοντρόλ με το χέρι πριν σκοράρει κόντρα στον Πανιώνιο, όμως ο Ευαγγέλου δεν υπέδειξε την παράβαση ευνοώντας σκανδαλωδώς τους «κιτρινόμαυρους» για ακόμη μία φορά.

Επιστρoφή για Καμαρά

Επιστρoφή για Καμαρά

Μετά από 19 ημέρες ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Έμειναν εκτός...

Έμειναν εκτός...

Οι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.