Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος παντού!

Θρύλος παντού!
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 11:33

Έχει γίνει συνήθεια μεν, αλλά είναι πολύ ωραία δε... Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο που οι ομάδες του Ολυμπιακού ήταν ασταμάτητες και σάρωσαν στις διοργανώσεις που συμμετείχαν, πετυχαίνοντας τους στόχους τους! Με το βόλεϊ Ανδρών να κατακτά τον πρώτο τίτλο της σεζόν και το πόλο Γυναικών την πρόκριση για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά, χρονικά, για να δούμε τι πέτυχαν οι «ερυθρόλευκες» ομάδες. Το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν το πόλο Ανδρών που έκανε πάρτι στο Παπαστράτειο με αντίπαλο την Βουλιαγμένη όπως δείχνει και το 12-5, με το οποίο επικράτησε! Εν συνεχεία, το μπάσκετ Γυναικών δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να συντρίψει τις Εσπερίδες Καλλιθέας με 84-39!

Η ημέρα έκλεισε με τη νέα νίκη που πέτυχε το πόλο Γυναικών με 20-6 κόντρα στην Ούγκρα, μετά το 12-5 με την Ματαρό την Παρασκευή! Αξίζει να σημειωθεί πώς δυο ματς αναβλήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών, αφού οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να είναι έγκαιρα στο «Μελίνα Μερκούρη». Κι αναφερόμαστε στα δύο ματς βόλεϊ, σε Άνδρες και Γυναίκες.

Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκες» στο πόλο ολοκλήρωσαν την αποστολή τους με ισοπαλία 9-9 με την διοργανώτρια του προκριματικού ομίλου Πάντοβα, κατακτώντας την πρώτη θέση. Στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα με τον Αερωπό Έδεσσας και στο ρελαντί νίκησε 20-16.

Στο βόλεϊ Ανδρών ήρθε η πρώτη κούπα με δεύτερη νίκη, ξανά με 3-1 σετ, κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Στο μπάσκετ οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να φορτσάρουν νίκησαν 92-69 την Κύμη και το διήμερο έκλεισε με το μεγάλο «διπλό», με 2-0, στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης

Δέκα σερί ματς αήττητος

Δέκα σερί ματς αήττητος

Ο Ολυμπιακός από τις αρχές Δεκεμβρίου έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ξεχωριστός Γκιλιέρμε!

Ο ξεχωριστός Γκιλιέρμε!

Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε εκπληκτική δουλειά και στην Τρίπολη, αποδεικνύοντας πώς είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά.