Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος στο Φάληρο

Με Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος στο Φάληρο
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 22:03

Την αποστολή με την οποία θα κατέβει στο Φάληρο ο Πανιώνιος, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 19η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, έκανε γνωστή ο Άκης Μάντζιος. Με τον Έλληνα τεχνικό να συμπεριλαμβάνει και τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς στην 19μελή αποστολή.

Συγκεκριμένα, ο Μάντζιος μετά την καθιερωμένη προπόνηση των «κυανέρυθρων», ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς και Καμαρά.

Διαβάστε επίσης

Ο Κοτσάνης που κάνει λάθη

Ο Κοτσάνης που κάνει λάθη

Ανάλυση του ορισμού του διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Ο ρέφερι της ΕΠΣ Δράμας έχει δείξει ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στη μεγάλη κατηγορία

Η ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου!

Με Λοντίγκιν, Ντίας και Μασούρα, αλλά χωρίς τους Σολδάνο, Αβραάμ η λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός για τη συνέχεια στο Europa League.

«Μέσα» ο Καμαρά, έμεινε εκτός ο Μπουχαλάκης

«Μέσα» ο Καμαρά, έμεινε εκτός ο Μπουχαλάκης

Ο Κρητικός μέσος, σε αντίθεση με τον Καμαρά, δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αναλυτικά αυτοί που δεν βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για Πανιώνιο.