Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν κάνει απλά τη διαφορά, είναι ηγέτης!

Δεν κάνει απλά τη διαφορά, είναι ηγέτης!
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - 13:40
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τη σεζόν 2015/16 ο Κώστας Φορτούνης είχε πάρει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς. Οδηγώντας τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, υπό την καθοδήγηση του Μάρκο Σίλβα. Πριν από τρία χρόνια, λοιπόν, τέτοια εποχή ο 23χρονος τότε Φορτούνης είχε σημειώσει 18 γκολ και είχε δώσει 8 ασίστ. Προσφέροντας στους «ερυθρόλευκους» 26 γκολ. Πολλοί έχουν πει πώς δεν μπορεί να είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Οι αριθμοί, όμως, άλλα λένε. Φέτος κάνει μια ακόμα εντυπωσιακή χρονιά. Σε ένα πρωτάθλημα πολύ πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το προ τριετίας που οι «ερυθρόλευκοι» άγγιξαν όλα τα ρεκόρ και το κατέκτησαν με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Διότι ο Κώστας Φορτούνης έχει την ίδια εποχή, δηλαδή στις 18 Φεβρουαρίου, ανάλογες επιδόσεις και νούμερα με εκείνα της περιόδου 2015/16.

Με τον μέσο του Ολυμπιακού, στα 26 του πλέον, να έχει σημειώσει φέτος 14 γκολ, ενώ έχει δώσει 11 ασίστ. Η προσφορά του, δηλαδή, είναι 25 γκολ για τους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν. Σχεδόν ίδια νούμερα με εκείνα της καλύτερης χρονιάς της καριέρας του, αλλά με τον Φορτούνη πιο ώριμο, κάτι που αποδεικνύουν και οι περισσότερες ασίστ που έχει δώσει!

Εντυπωσιακές επιδόσεις που δικαίως τον αναδεικνύουν μέχρι στιγμής ως τον MVP της σεζόν στη συνείδηση των φιλάθλων. Όσο κι αν ορισμένοι έχουν άλλες απόψεις, αυτή είναι η πραγματικότητα. Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν, όπως και ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε επίσης

Τέλος η σεζόν για τον Χριστοδουλόπουλο!

Τέλος η σεζόν για τον Χριστοδουλόπουλο!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του, καθώς ο διεθνής εξτρέμ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.