Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισιόδοξος ο Χασάν! (pic)

Αισιόδοξος ο Χασάν! (pic)
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 21:49

Δεν κατάφερε να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης (14/03) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο Αχμέντ Χασάν και έτσι οι πιθανότητες να βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Παναθηναϊκό έχουν μειωθεί σημαντικά.

Ωστόσο, ο Αχμέντ Χασάν δε χάνει την αισιοδοξία του, τονίζοντας στα social media ότι μόνο μέσα από την πίστη μπορείς να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε σε ανάρτησή του: «Η αισιοδοξία είναι η πίστη για να τα καταφέρεις».

Ο Χασάν θέλει πάρα πολύ να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (17/03), θα το παλέψει και στην προπόνηση της Παρασκευής (15/03) και πλέον μένει να φανεί για το αν θα μπορέσει τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον ΠΑΟ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Optimism is the faith that leads to achievement. #beoptimistic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις

Διαβάστε επίσης

Βιντεοθεραπεία στο Ρέντη

Βιντεοθεραπεία στο Ρέντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε για λίγα λεπτά βίντεο από παιχνίδια του Παναθηναϊκού στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (14/03).

Οριστικά στην 14η θέση της UEFA η Ελλάδα

Οριστικά στην 14η θέση της UEFA η Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα από τις ελληνικές που πάλεψε για να βοηθήσει την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, η οποία μετά τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παραμένει στην 14η θέση.

Δυσκολεύει του Χασάν...

Δυσκολεύει του Χασάν...

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής (17/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό.