Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ! (vid, pics)

Η «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ! (vid, pics)
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 23:43

Σκηνές αλητείας, «ντου» με μαχαίρια και επίθεση χούλιγκαν του Παναθηναϊκού προς τον πάγκο του Ολυμπιακού υπό την ανοχή της Αστυνομίας, ήταν μερικές από τις «ομορφιές» που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα ματς, όπου οι οπαδοί του ΠΑΟ ξεφτίλισαν για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις σκηνές τόσο εντός όσο και στον περιβάλλοντα χώρο στο Ολυμπιακό Στάδιο να γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Μόλις στο 3’ χούλιγκαν του ΠΑΟ «μπούκαραν» στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και επιτέθηκαν με μαχαίρι στον πάγκο του Ολυμπιακού, σε μέλη της αποστολής. Με αποτέλεσμα η Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνει.

Όμως, οι «ομορφιές» δεν είχαν σταματήσει εκεί. Συνεχίστηκαν και μάλιστα οξύνθηκαν μετά το γκολ του Γκερέρο στο 53’ της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, στο διάστημα 55-70, οπαδοί του ΠΑΟ από τις θύρες 12 και 13 εξήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όπισθεν των ανωτέρω θυρών και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, εναντίον των οποίων έριξαν βόμβες μολότοφ, καθώς και άλλα αντικείμενα όπως πέτρες, μάρμαρα. Η συμπλοκή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ από τη ρίψη των χημικών της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, υπήρξε νέα εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, πήραν τα σημαιάκια του κόρνερ.

Τέλος, ο διαιτητής της αναμέτρησης βγήκε να ελέγξει για το είχε εκκενωθεί το γήπεδο, όπως είχε ζητήσει, ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, λόγω των μη ασφαλών συνθηκών διεξαγωγής του ματς, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του ματς.

Αυτά είναι όλα όσα συνέβησαν στη «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δείχνουν για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορούν να αντέξουν το ατελείωτο «γλέντι» που τους ρίχνει ο Θρύλος.

Δείτε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από όλα όσα έγιναν στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ:

Διαβάστε επίσης