Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκκίνηση χωρίς διεθνείς

Εκκίνηση χωρίς διεθνείς
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 11:42

Η νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό ξεκινά στις 10 Ιουνίου και το πρώτο στάδιο θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Με αρκετές απουσίες, όμως, γιατί οι διεθνείς δεν θα είναι εκεί. Δεν αναφερόμαστε μόνο στους Αφρικανούς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Απόντες θα είναι και οι Ευρωπαίοι διεθνείς των «ερυθρολεύκων». Στις αρχές Ιουνίου είναι τα ματς για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020. Με τον Ολυμπιακό να έχει αρκετούς παίκτες που θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές του και θα είναι στις αποστολές.

Άρα, η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς αρκετούς παίκτες κι αυτό είναι κάτι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία, στην αφετηρία της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

«Τσεκάρουν» αθλητικά κέντρα

«Τσεκάρουν» αθλητικά κέντρα

Οι συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς σε ταξίδια στην Ευρώπη, για να οριστικοποιηθεί πού θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

«Δεν σταματάμε ποτέ...» (pic)

«Δεν σταματάμε ποτέ...» (pic)

Η δουλειά των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς κι αυτή την ώρα ξεκινά η προπόνηση της Τετάρτης στο Ρέντη.