Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα να καταδικάσουν τους πραγματικούς υπαίτιους των επεισοδίων!

Ακόμα να καταδικάσουν τους πραγματικούς υπαίτιους των επεισοδίων!
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 15:46

Έχουν περάσει μερικές ημέρες από τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής και τη διακοπή στο ματς του ΟΑΚΑ. Εικόνες ντροπής, επεισόδια και σήμερα στην εκδίκαση ειπώθηκαν πολλά! Αλλά ακόμα δεν έχει γίνει το πιο βασικό. Η πλευρά των «πράσινων» δεν έχει καταδικάσει ακόμα αυτούς που έχουν την πραγματική ευθύνη για ό,τι έγινε. Και ποιοι είναι αυτοί; Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που έκαναν τα επεισόδια, όλα αυτά τα αίσχη που έγιναν.

Αυτοί δεν ήταν που καταδίκασαν τον ΠΑΟ; Το αμφισβητεί κανείς; Μόνο η πλευρά των «πράσινων»! Γιατί ακόμα και τώρα δεν έχουν κάνει το προφανές. Να καταδικάσουν όλα όσα έγιναν, αυτές τις εικόνες ντροπής που έκαναν το γύρο του κόσμου και ξεφτίλισαν για μια ακόμα φορά την Ελλάδα στο διεθνές στερέωμα.

Η ουσία είναι πώς όλα αυτή η προσπάθεια του Παναθηναϊκού με την ένταση έγινε για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Το αντιλαμβάνεται κανείς από τις πολλές και διαφορετικές απόψεις που έχουν ακουστεί από την Κυριακή. Διότι είναι ξεκάθαρο πώς επί της ουσίας, κανονικά δεν θα έπρεπε να πουν το παραμικρό, παρά να ζητήσουν μια συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης

Καταπέλτης ο δικαστής!

Καταπέλτης ο δικαστής!

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης ξεκαθάρισε πώς υπάρχει ανέλεγκτο στην κρίση του διαιτητή και δεν δέχθηκε να εξεταστούν οι μάρτυρες του ΠΑΟ.

«Έξω υπήρχε πόλεμος!»

«Έξω υπήρχε πόλεμος!»

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση (σήμερα ή αύριο η απόφαση) και όλα δείχνουν όχι μόνο ότι απορρίπτεται η ένταση του ΠΑΟ για αντικανονική διακοπή αλλά δεν γλιτώνει τις σκληρές ποινές.