Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό στην Μπράγκα ότι θέλει να κρατήσει τον Χασάν»

«Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό στην Μπράγκα ότι θέλει να κρατήσει τον Χασάν»
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 19:44

Σας τονίζαμε το απόγευμα της Πέμπτης (21/03) στο gavros.gr ότι ο Ζοσέ Σα δεν είναι ο μόνος παίκτης που θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει στο ρόστερ του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αχμέντ Χασάν, έναν παίκτη που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό του Θρύλου να είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί να τον κρατήσει στην ομάδα του.

Αυτό τονίζεται και σε πορτογαλικό δημοσίευμα την Παρασκευή (22/03). Πιο συγκεκριμένα, η «A Bola» αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει γνωστό στην Μπράγκα ότι επιθυμεί να κρατήσει τον Χασάν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ως πρώτη επιλογή να ανανεώσουν τον δανεισμό του Αιγύπτιου φορ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι βρίσκει σύμφωνη την πλευρά της Μπράγκα, με τους Πειραιώτες να επιθυμούν να μάθουν για το αν οι Πορτογάλο είναι πρόθυμοι για διαπραγματεύσεις.

Η ρήτρα του Χασάν σύμφωνα με την «A Bola» βρίσκεται κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μάθουν αν θα υπάρξει περίπτωση διαπραγμάτευσης. Κάτι το στα δικαιώματα του παίκτη.

Πάντως, όλα αυτά μένει να φανούν το επόμενο διάστημα με το μόνο σίγουρο να είναι ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ του τον Χασάν.

Διαβάστε επίσης

Έρανος για νέο σημαιάκι...

Έρανος για νέο σημαιάκι...

Αφού δεν βρίσκουν αυτούς που «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και ειδικά εκείνον που άρπαξε το σημαιάκι του κόρνερ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται για έρανο… όπως μόνο στον ΠΑΟ ξέρουν (!!!).