Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να μην πέφτει… καρφίτσα στον Ναό!

Να μην πέφτει… καρφίτσα στον Ναό!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 09:36

Τελευταίο εντός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό την Κυριακή 14 Απριλίου. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ξάνθη και θα πρέπει το «Γ. Καραϊσκάκης» να είναι κατάμεστο. Δεν πρέπει να μείνει εισιτήριο ούτε για δείγμα.

Απέναντι στην... προκλητική κόντρα στον Θρύλο Ξάνθη. Μια επιβράβευση για το καλό ποδόσφαιρο που είδαμε φέτος από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Διότι, και κανείς δεν το αμφισβητεί, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν θεαματική μπάλα στη σεζόν που ολοκληρώνεται προσεχώς.

Τί καλύτερο λοιπόν από ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στην τελευταία φετινή ποδοσφαιρική παράσταση του Θρύλου! Μια ομάδα που έχει μείνει εκτός στόχων μεν, αλλά συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Και προέρχεται από την εντυπωσιακή εμφάνιση και την 5άρα στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τα εισιτήρια πρέπει να αποτελέσουν είδος προς εξαφάνιση και να μην πέφτει... καρφίτσα στον Ναό την Κυριακή!

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στην Ξάνθη

Με το μυαλό στην Ξάνθη

Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κλείσει τη χρονιά με περισσότερους βαθμούς από όσους είχε το 2017, που πήρε το 44ο πρωτάθλημά του.

Έρχονται μηνύσεις για το σκάνδαλο!

Έρχονται μηνύσεις για το σκάνδαλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται δια της νομικής οδού και θα μηνύσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό για τη στάση τους στην υπόθεση του Βασίλη Γκαγκάτση.