Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα υπόκλιση για τα αποδυτήρια του Θρύλου! (vid, pics)

Νέα υπόκλιση για τα αποδυτήρια του Θρύλου! (vid, pics)
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 22:57

Ο Ολυμπιακός γιγαντώνεται συνεχώς, ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα των κορυφαίων κλαμπ στην Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις τόσο στο Ρέντη όσο και στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι οποίες βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες στην Ευρώπη.

Ιστοσελίδα του εξωτερικού, «watson.ch», ετοίμασε ένα θέμα με τα κορυφαία αποδυτήρια στην Γηραιά Ήπειρο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και εκείνα του Ολυμπιακού στο Φαληρικό γήπεδο.

Ακόμη μία υπόκλιση, λοιπόν, στον Ολυμπιακό για τα πανέμορφα αποδυτήρια του, καθώς υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες μία άλλη ξένη ιστοσελίδα είχε τοποθετήσει τα αποδυτήρια των Πειραιωτών στα κορυφαία 20 της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Ναό για το... τελευταίο χειροκρότημα!

Όλοι στο Ναό για το... τελευταίο χειροκρότημα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (14/04) στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος κόντρα στην Ξάνθη, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και επιβραβεύοντας την ομάδα για το εξαιρετικό της ποδόσφαιρο.

Πτέρυγες «φωτιά»!

Πτέρυγες «φωτιά»!

Οι εξτρέμ και ακραίοι αμυντικοί του Ολυμπιακού πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, έχοντας συμμετοχή σε πάρα πολλά από τα φετινά γκολ της ομάδας.

Το χάλι της ΕΠΟ επανέφερε το Grexit

Το χάλι της ΕΠΟ επανέφερε το Grexit

Το επανέφερε και η Σαμούρα που ζήτησε κι άλλα μέτρα και κι άλλα μέτρα, το επιβεβαίωσε και ο Χούμπελ. «Καμπανάκι» ενόψει τελικού Κυπέλλου.