Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πτέρυγες «φωτιά»!

Πτέρυγες «φωτιά»!
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 - 21:49

Καταιγιστικός είναι το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο φάνηκε και στο τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου πήρε τη νίκη με 5-0.

Και στο συγκεκριμένο ματς οι εξτρέμ και οι ακραίοι αμυντικοί του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικοί, έχοντας τεράστια συμβολή στην εμφατική νίκη των «ερυθρόλευκων», με τον Γιώργο Μασούρα να ανοίγει το σκορ και τον Ζιλ Ντίας να δίνει την ασίστ στο γκολ του Ομάρ Ελαμπντελαουί για το τελικό 5-0.

Οι πτέρυγες των Πειραιωτών λειτούργησαν για ακόμη μία φορά πάρα πολύ καλά, κάτι το οποίο φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Συνολικά, οι ακραίοι επιθετικοί και αμυντικοί του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας στο σκοράρισμα την ομάδα, πράγμα το οποίο αποτυπώνεται και στους αριθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποντένσε έχει συμμετοχή σε 16 γκολ των «ερυθρόλευκων» με 8 δικά του τέρματα και 8 ασίστ, ενώ ακολουθεί ο Λάζαρος, ο οποίος έχει 9 γκολ και 1 ασίστ, ενώ θα μπορούσε να είχε συμμετοχή σε ακόμη περισσότερα τέρματα, αφού βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων εδώ και αρκετό διάστημα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη.

Μεγάλη συμμετοχή στο σκοράρισμα του Ολυμπιακού έχει επίσης ο Ομάρ, ο οποίος έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει δώσει 6 ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Ο έτερος δεξιός οπισθοφύλακας, Τοροσίδης, αν και ταλαιπωρήθηκε και συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τραυματισμούς έχει και εκείνος συμμετοχή σε 6 γκολ του Θρύλου (3 γκολ και 3 ασίστ).

Από την άλλη πλευρά της άμυνας, Κούτρης και Τσιμίκας δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν, ωστόσο, έχουν δώσει πολύ όμορφες ασίστ προς τους συμπαίκτες τους, 4 ο πρώτος και 3 ο δεύτερος.

Τέλος, οι δύο εξτρέμ του Ολυμπιακού που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο έχουν προλάβει ήδη να δείξουν τις επιθετικές τους αρετές, με τον Μασούρα νε μετράει 4 γκολ σε μόλις 7 παιχνίδια, ενώ τον Ζιλ Ντίας να έχει σκοράρει 2 γκολ και να έχει δώσει και μία ασίστ στο διάστημα που βρίσκεται στους Πειραιώτες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός διαθέτει πτέρυγες «φωτιά», οι οποίες έχουν αποτελέσει την κινητήριο δύναμη της ομάδας!

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Ναό για το... τελευταίο χειροκρότημα!

Όλοι στο Ναό για το... τελευταίο χειροκρότημα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (14/04) στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος κόντρα στην Ξάνθη, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και επιβραβεύοντας την ομάδα για το εξαιρετικό της ποδόσφαιρο.

Το χάλι της ΕΠΟ επανέφερε το Grexit

Το χάλι της ΕΠΟ επανέφερε το Grexit

Το επανέφερε και η Σαμούρα που ζήτησε κι άλλα μέτρα και κι άλλα μέτρα, το επιβεβαίωσε και ο Χούμπελ. «Καμπανάκι» ενόψει τελικού Κυπέλλου.