Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και επίσημα τερματοφύλακας ο Βιεϊρίνια! (vid)

Και επίσημα τερματοφύλακας ο Βιεϊρίνια! (vid)
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - 20:25

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδειξε στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία ότι αδικείται μη αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα… Η απόκρουση του με τα χέρια στο σουτ του Επστάιν έγινε άλλωστε viral, με όλους να παραδέχονται τις εξαιρετικές επιδόσεις του με τα χέρια. Γι’ αυτό μάλλον και ο Τσαμούρης δεν είχε καταλογίσει το πέναλτι εις βάρος των Θεσσαλονικέων. Νόμιζε ότι ο Βιεϊρίνια ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ…

Το έχει με τα χέρια ο Πορτογάλος και οι άνθρωποι των Θεσσαλονικέων κάνουν ό,τι μπορούν για να το εκμεταλλευτούν, έστω και καθυστερημένα. Εκτός, λοιπόν, από το μπάσκετ όπου έχει δείξει τις δυνατότητές του..., πλέον, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παραδέχονται τη φυσική θέση του Βιεϊρίνια στο ποδόσφαιρο. Που δεν είναι άλλη από εκείνη του τερματοφύλακα.

Δεν κάνουμε πλάκα… Με ανάρτησή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι ο Βιεϊρίνια προπονείται μαζί με τους άλλους γκολκίπερ της ομάδας, έχοντας καταλάβει μετά τις εξαιρετικές του επιδόσεις κόντρα στην Λαμία, ότι αυτή είναι η θέση που αποδίδει καλύτερα.

Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση και θα καταλάβετε από μόνοι σας…

Διαβάστε επίσης

Πετούν «φωτιές» ομάδα και κόσμος!

Πετούν «φωτιές» ομάδα και κόσμος!

Με «όπλο» τη δύναμη των ΓΑΥΡΩΝ, ο Ολυμπιακός σκοράρει κατά ριπάς στο γήπεδό του τη φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει συνολικά 38 γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης», τα 23 από τα οποία στον β’ γύρο στο πρωτάθλημα.