Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετούν «φωτιές» ομάδα και κόσμος!

Πετούν «φωτιές» ομάδα και κόσμος!
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 - 19:53

Συγκλονιστικός για ακόμη μία χρονιά είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν σταματά να ξεχωρίζει και να αποθεώνεται παγκοσμίως.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (11/04) οι φίλοι των Πειραιωτών βρίσκονται στην 7η θέση στην παγκόσμια κατάταξη όσον αφορά τους συλλόγους με τα μεγαλύτερα ποσοστά προσέλευσης κόσμου στο γήπεδο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το CIES (Ανεξάρτητο Κέντρο Αθλητικών Ερευνών) με έδρα την Ελβετία.

Ο κόσμος του Θρύλου αποτελεί και φέτος το «όπλο» των «ερυθρόλευκων», ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, κάτι το οποίο θα πράξει και την Κυριακή (14/04) στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος κόντρα στην Ξάνθη.

Άλλωστε, τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στους εντός έδρας αγώνες του στο φετινό πρωτάθλημα «μαρτυρούν» την τεράστια συμβολή των ΓΑΥΡΩΝ στις νίκες της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες στα 14 εντός έδρας ματς τους έχουν μετρήσει 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Όμως ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η επιθετική συγκομιδή των «ερυθρόλευκων» στο γήπεδό τους.

Ο Θρύλος έχει σημειώσει συνολικά 38 γκολ εντός έδρας στο πρωτάθλημα, 2.7 γκολ δηλαδή ανά παιχνίδι. Μάλιστα, τα 23 από αυτά τα έχει πετύχει στο δεύτερο μισό της σεζόν σε μόλις 6 αναμετρήσεις που έχει δώσει στο Φαληρικό γήπεδο. Αριθμός εντυπωσιακός που δείχνει την ξεκάθαρη βελτίωση των Πειραιωτών στο σκοράρισμα, οι οποίοι πετούν «φωτιές» στον β’ γύρο, πετυχαίνοντας 3.83 (!) γκολ ανά αγώνα στο συγκεκριμένο διάστημα.

Στο ματς της Κυριακής (14/04), λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να στήσει ακόμη ένα «πάρτι» κόντρα σε μία προκλητική ομάδα απέναντι στους «ερυθρόλευκους», με τον κόσμο και την επίθεση του Θρύλου να είναι ξανά «φωτιά», ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις του συλλόγου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Και επίσημα τερματοφύλακας ο Βιεϊρίνια! (vid)

Και επίσημα τερματοφύλακας ο Βιεϊρίνια! (vid)

Δεν το κρύβουν πλέον ούτε στον ΠΑΟΚ…, με τον Πορτογάλο να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες της ομάδας, έπειτα από τις εξαιρετικές του επιδόσεις στη συγκεκριμένη θέση όπως έδειξε και στο ματς με την Λαμία.