Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Ραβανέλι»

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Ραβανέλι»
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 15:59

Τα δημοσιεύματα για παίκτες στο εξωτερικό και τον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ήταν το δίκτυο «Lance» στη Βραζιλία. Το οποίο αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός «κοιτάει» τον Ραβανέλι, τον νεαρό μεσοεπιθετικό και εξτρέμ της Αχμάτ Γκρόζνι και πρώην της Πόντε Πρέτα. Ο οποίος κάνει αρκετά καλή χρονιά φέτος με τη ρωσική ομάδα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων στην Ευρώπη και μεταξύ αυτών είναι και οι «ερυθρόλευκοι». Με τον παίκτη να έχει σε 14 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ρωσίας 4 γκολ και 4 ασίστ, ενώ στα τελευταία δέκα ματς οι αριθμοί του είναι 3 γκολ και 4 ασίστ.

Με τον παίκτη, αλλά και τον ατζέντη του να τονίζουν στο δίκτυο «Lance» ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και «παρακολουθεί» τον Βραζιλιάνο παίκτη της ρωσικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

«Διαστημικός» Ομάρ!

«Διαστημικός» Ομάρ!

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει μία φανταστική σεζόν, μακράν την καλύτερη της καριέρας του στους «ερυθρόλευκους».

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

Στα χρώματα του Ολυμπιακού και με το όνομα του μέσου των Πειραιωτών ζωγραφισμένο στο σώμα τους οι συμπατριώτες του Μαντί Καμαρά.

Όλοι αθώοι!

Όλοι αθώοι!

Κάλπικες ειδήσεις και ψεύτικες «καταγγελίες» από τα site της ρωσικής αυλής! Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.