Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διαστημικός» Ομάρ!

«Διαστημικός» Ομάρ!
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 17:52

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν ξεχωρίσει από το ξεκίνημα της σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός αμυντικός του Θρύλου έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στους «ερυθρόλευκους», κάτι το οποίο αποτυπώνεται και από τους αριθμούς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ομάρ τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 4 φορές, έχοντας δώσει και 7 ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, τα 10 από τα 11 γκολ στα οποία έχει συμμετοχή ο Νορβηγός μπακ έχουν σημειωθεί στο πρωτάθλημα και 1 στα προκριματικά του Europa League.

Ο Ομάρ, λοιπόν, έχει μέχρι στιγμής στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει συμμετοχή σε 11 γκολ, ενώ στα άλλα 4 χρόνια που βρίσκεται στους Πειραιώτες έχει συμμετοχή σε μόλις 1 περισσότερο, μετρώντας συνολικά 5 γκολ και 7 ασίστ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, το πόσο πολύ έχει δουλέψει και έχει βελτιωθεί ο Ομάρ, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της σεζόν.

Πλέον, ο Ομάρ έχει ακόμη μία αγωνιστική μέχρι το φινάλε της σεζόν κόντρα στην ΑΕΛ, έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Λαμία, προκειμένου να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει τους αριθμούς του στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν σε σχέση με τις πρώτες του 4 χρονιές στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

Στα χρώματα του Ολυμπιακού και με το όνομα του μέσου των Πειραιωτών ζωγραφισμένο στο σώμα τους οι συμπατριώτες του Μαντί Καμαρά.

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, δίνοντας χαρά σε ασυνόδευτους ανήλικους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Όλοι αθώοι!

Όλοι αθώοι!

Κάλπικες ειδήσεις και ψεύτικες «καταγγελίες» από τα site της ρωσικής αυλής! Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.