Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!

«Αγκαλιά» αγάπης από τον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 18:35

Μία ακόμη πολύ όμορφη κίνηση πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, δίνοντας την ευκαιρία σε ασυνόδευτους ανήλικους να παρακολουθήσουν από το Φαληρικό γήπεδο τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάνοντας με αυτό τον τρόπο πραγματικότητα ένα από τα όνειρά τους.

Ο Θρύλος δεν σταματάει ποτέ να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να δίνει χαρά και βοήθειες σε αυτούς, κάτι το οποίο έπραξε για ακόμη μία χαρά «αγκαλιάζοντας» τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Τα συγκεκριμένα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τη «μαγεία» του Ναού και εξέφρασαν την επιθυμία τους σε ανάλογες δραστηριότητες και στο μέλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον κ. Κώστα Καστρίσιο, από το Τμήμα Προμηθειών και Έργων της ΠΑΕ, για την διευκόλυνση της όλης διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης

Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Τα πάντα για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Real τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει όλοι οι φίλοι των Πειραιωτών να είναι ήσυχοι, καθώς εκείνος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν τον Θρύλο στην κορυφή, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

«Τρέλα» για τον Καμαρά! (pic)

Στα χρώματα του Ολυμπιακού και με το όνομα του μέσου των Πειραιωτών ζωγραφισμένο στο σώμα τους οι συμπατριώτες του Μαντί Καμαρά.

«Διαστημικός» Ομάρ!

«Διαστημικός» Ομάρ!

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει μία φανταστική σεζόν, μακράν την καλύτερη της καριέρας του στους «ερυθρόλευκους».