Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν οι κορυφαίοι μεγαλουργούσαν (και) στον Ολυμπιακό!

Όταν οι κορυφαίοι μεγαλουργούσαν (και) στον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 13:48

Ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα του Πάσχα (29/04) συνεχάρη μέσω των social media τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο μεγαλούργησε στους Πειραιώτες, κατακτώντας τίτλους, οδηγώντας τον Θρύλο σε μεγάλες νίκες και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο τοπ επίπεδο.

Οι επιτυχίες του Βάσκου προπονητή με τους «μπλαουγκράνα» έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά περιπτώσεων, παικτών ή προπονητών όπου μεγαλούργησαν στον Ολυμπιακό και συνεχίζουν να πράττουν το ίδιο, βρισκόμενοι ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου.

Προπονητές και παίκτες που «άκουσαν» πολλά από τους… αντικειμενικούς στο διάστημα που αγωνίζονταν στον Θρύλο. «Ξεγυμνώνοντάς» τους, όμως, με τον πιο εμφατικό, με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, δεν είναι ο μόνος. Ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην Έβερτον, ο Μίτσελ, ο οποίος «ακούστηκε» έντονα το προηγούμενο διάστημα για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στους καλύτερους κόουτς του πλανήτη, είναι μόνο μερικοί από τους προπονητές που έχουν περάσει από τους Πειραιώτες και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο διεθνές στερέωμα.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι προπονητές. Στον Ολυμπιακό έχουν αγωνιστεί παίκτες που έκαναν τη διαφορά στην Ελλάδα και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, εκείνος που στο σάιτ της… αλήθειας έγραφαν ότι θα αποβάλλεται κάθε αγωνιστική, κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αυτό της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ρόμα να έχουν οδηγήσει τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη να είναι έτοιμες να δαπανήσουν πολλά εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν.

Επίσης, οι Μαζουακού (Γουέστ Χαμ), Χολέμπας (Γουότφορντ), Μπονγκ (Μπράιτον), Σιόβας (Λεγκανές), Μήτρογλου (Γαλατάσαραϊ), Φέισα (Μπενφίκα), Ρομπέρτο (Μάλαγα) είναι μερικοί από τους παίκτες που πήραν τις ευκαιρίες μέσω του Θρύλου, έδειξαν την αξία τους και πλέον πρωταγωνιστούν στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθει για τη βοήθεια που έχει προσφέρει σε ανθρώπους, όπως ο Βαλβέρδε, αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για τους «ερυθρόλευκους». Την ώρα που όλοι οι απέναντι δεν έχουν τίποτα να αντιπαραθέσουν.

Αυτός είναι ο Θρύλος, ο οποίος βρίσκεται παντού!

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Κούτρη

Νέα σενάρια για Κούτρη

Επιμένουν στην Αγγλία για «ζεστό» ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.