Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεθνής διασυρμός ξανά...

Διεθνής διασυρμός ξανά...
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 19:38

Απίστευτα πράγματα ζήσαμε για μία ακόμη φορά σε έναν ακόμη τελικό-παρωδία που έγινε στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Σε έναν τελικό δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάλι, με την… εξυγίανση να ρεζιλεύει με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη χώρα μας διεθνώς.

Δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τα επεισόδια σε έναν τελικό με 1.000 άτομα και 3.000 αστυνομικούς, κάτι το οποίο πραγματικά τα λέει όλα.

Για μία ακόμη φορά ξεφτίλισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνοντας την ανικανότητά τους. Με τα διεθνή Μέσα να καταγράφουν τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ντροπιάζοντας τη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Επεισόδια, ξύλο, βρισιές, επιθέσεις στα δημοσιογραφικά, ρίψη μπουκαλιού στον Χάρη Κοπιτσή, την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα σε εκπομπή στην Cosmote TV, συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Όλα αυτά σημειώθηκαν στην κατά τα άλλα «γιορτή» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε μία ημέρα που ήρθε να προστεθεί στις «μαύρες» στιγμές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε έναν τελικό-παρωδία, όπως ο περυσινός επίσης στο ΟΑΚΑ ή εκείνος στο Πανθεσσαλικό, διασύροντας διεθνώς τη χώρα μας...

Διαβάστε επίσης

Ρεσιτάλ ομαδικού ποδοσφαίρου!

Ρεσιτάλ ομαδικού ποδοσφαίρου!

Ο Ολυμπιακός φέτος είχε 22 διαφορετικούς παίκτες του να δίνουν έστω και μια ασίστ. Η κορυφαία επίδοσή του, στη δημιουργία, την τελευταία 9ετία.