Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμία διαπραγμάτευση με την Αλ Αχλί»

«Καμία διαπραγμάτευση με την Αλ Αχλί»
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 18:19

Ο Αχμέντ Χασάν έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, με ξένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συζητήσεις με τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Μία από τις ομάδες που φέρεται σύμφωνα με τα ξένα Μέσα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του είναι η Αλ Αχλί, με τον φορ των Πειραιωτών, ωστόσο, να διαψεύδει για ακόμη μία φορά τις συγκεκριμένες φήμες με δηλώσεις του στην πατρίδα του.

Ο Χασάν αναφέρθηκε επίσης και στο Κόπα Άφρικα που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, τονίζοντας ότι ελπίζει να μπορέσει μέσα από αυτό να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν προφορικές ή επίσημες διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί, όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι φήμες χωρίς βάση. Ήθελα να δω την Αλ Αχλί, είμαι μέλος του κλαμπ και ελπίζω να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, δεν είχα καμία συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Αίγυπτο αυτή τη στιγμή. Θέλω να χρησιμοποιήσω το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Αίγυπτο για να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης