Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάσκουν και αντιφάσκουν οι Τούρκοι για Σκρτελ...

Φάσκουν και αντιφάσκουν οι Τούρκοι για Σκρτελ...
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 17:54

Το όνομα του Μαρτίν Σκρτελ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους Τούρκους να τονίζουν μάλιστα την Παρασκευή (24/05) ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τους «ερυθρόλευκους».

Το Σάββατο (25/05), ωστόσο, η ιστοσελίδα «haberturk.com» ανέφερε ότι ο Σλοβάκος αμυντικός αποφάσισε τελικά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε.

Βέβαια, ο Σκρτελ ήθελε διετές συμβόλαιο και σύμφωνα με τους Τούρκους συμφώνησε μόλις για έναν χρόνο…

Την ίδια ώρα, η «haberinadresi.com» αναφέρει σε σημερινό (25/05) της δημοσίευμα ότι η Φενέρ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Μαρτίν Σκρτελ στο πρόσωπο του Τυνήσιου αμυντικού της Γάνδης, Ντίλαν Μπρον.

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι ισχύει από τα τουρκικά ρεπορτάζ, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι οι Τούρκοι φάσκουν και αντιφάσκουν όσο αναφορά την υπόθεση του έμπειρου Σλοβάκου αμυντικού.

Διαβάστε επίσης

Στην εθνική Γουινέας ο Καμαρά!

Στην εθνική Γουινέας ο Καμαρά!

Ο μέσος του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στην Αίγυπτο.

Προβάδισμα Ολυμπιακού για Εντουάρντο

Προβάδισμα Ολυμπιακού για Εντουάρντο

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις, την ώρα που η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που ενδιαφέρονταν για τον 24χρονο μέσο, «πάγωσε» την περίπτωσή του.