Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατάσταση... κλαρίνο η Εθνική του Γραμμένου!

Κατάσταση... κλαρίνο η Εθνική του Γραμμένου!
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 00:12

Πολύ κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για την εθνική Ελλάδος… Για μία Εθνική που πραγματικά δεν βλεπόταν στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 από την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Με την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην προκαλεί, όμως και ιδιαίτερη εντύπωση. Άλλωστε, έχουν δείξει όλοι εκεί στην ΕΠΟ ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο ο Ολυμπιακός… Άρα, μοιραία αυτή την Εθνική έχουμε και… απολαμβάνουμε.

Για την ιστορία η «γαλανόλευκη» είδε από πολύ νωρίς τους Ιταλούς να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και «καθάρισε» πολύ γρήγορα την υπόθεση νίκη.

Στο 24’ οι «ατζούρι» έκαναν το 1-0 με τον Μπαρέλα, ενώ ο Ινσίνιε στο 30’ σκόραρε για το 2-0 υπέρ των Ιταλών. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε 4 λεπτά αργότερα ο Μπονούτσι, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Μπάρκα και έκανε το τελικό 3-0 για την Ιταλία.

Εκεί κατάντησαν την Εθνική, την Εθνική του Γραμμένου… Βέβαια, έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν ούτε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διοργανώσουν… Μην περιμένουμε, επομένως, και τίποτα διαφορετικό με την κατάσταση… κλαρίνο που βρίσκεται η Εθνική του Γραμμένου.

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Ζέκα, Σταφυλίδης, Σάμαρης (77’ Μπακασέτας), Κουρμπέλης (46’ Σιώπης), Φορτούνης, Κολοβός (46’ Μαυρίας), Μασούρας

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Σίριγκου, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον (68’ Ντε Σίλιο), Ζορζίνιο, Βεράτι (81’ Πελεγκρίνι), Μπαρέλα, Ινσίνιε, Κιέζα, Μπελότι (84’ Μπερναρντέσκι)

Διαβάστε επίσης