Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ίδια Περέιρα, τα ίδια Μέλο!

Τα ίδια Περέιρα, τα ίδια Μέλο!
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 08:10
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το «βιολί βιολάκι» από τη FIFA. Κάθε φορά που οι παράγοντες που έχει βάλει να επιτηρούν την ΕΠΟ, όμως ουσιαστικά έγιναν ένα με την «εξυγίανση», τα βρίσκουν σκούρα δεν έχουν καμία πρωτοτυπία. Επαναφέρουν τον... μπαμπούλα του Grexit, άσχετα αν μετά από δυο χρόνια επιτήρησης του ελληνικού ποδοσφαίρου οι Βασάλο, Λάκοβιτς, Χούμπελ, Φούσεκ θα πρέπει να κοιτάξουν τον... καθρέπτη τους γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει καλά αλλά και ποιοι θα φταίνε σε περίπτωση Grexit.

Παραγνωρίζουν ότι ο σάλος θα είναι παγκόσμιος, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι η FIFA και η UEFA έχουν την επιστασία όλων στην Ελλάδα, άσχετα αν είναι σα να μην υπάρχουν και η... εξυγίανση τους έπιασε «κορόιδα», επειδή γίνονται αυτά που θέλει μια ομοσπονδία παραδομένη σε συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων και μας τσαμπουνάνε ότι γίνονται αυτά που θέλουν η FIFA και η UEFA.

Προέκυψε μια φημολογία ότι στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ δεν θα περάσουν οι δαπάνες για τα συμβόλαια των Μέλο Περέιρα και Μαρίν και αμέσως ακολούθησε ο... μπαμπούλας του Grexit. Μιλάμε για αστειότητες που δείχνουν ότι κάποιοι, δηλαδή οι ξένοι που πηγαινοέρχονται στο Πάρκο Γουδή αν και αυτό δεν αποτελεί είδηση, είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

Και όχι μόνο! Δεν αντιλαμβάνονται τι έχουν κάνει ο Περέιρα και ο Μαρίν στην ελληνική διαιτησία που πάει από το κακό στο χειρότερο και αποφάσισαν να τους κρατήσουν, χωρίς να εξηγήσουν τους λόγους.

Αμοιβές-μαμούθ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συμβόλαια των Περέιρα, Μαρίν θα ανανεωθούν με τις ίδιες αμοιβές. Δεν έχει διαψευστεί ότι ο Πορτογάλος παίρνει 22.000 ευρώ το μήνα και ο Ισπανός 14.000. Συνεπώς, όλη η ΚΕΔ κοστίζει όλο τον χρόνο ποσό ύψους 700.000 ευρώ. Και με την Εθνική να μην φέρνει έσοδα, θα έχει ενδιαφέρον που θα βρει η ΕΠΟ τόσα χρήματα αφού αυξήθηκε και το προσωπικό της.

Διαβάστε επίσης

Οι βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή έχουν ήδη μπει!

Οι βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή έχουν ήδη μπει!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη μεγάλη του συνέντευξη στην «A Bola» αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε τη σεζόν που μας πέρασε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάτι το οποίο αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

Οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη μετά την ήττα (2-3) της Εθνικής από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020…