Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή έχουν ήδη μπει!

Οι βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή έχουν ήδη μπει!
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 08:32

Ο Ολυμπιακός τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το παραδέχτηκαν, άλλωστε, όλοι, μέχρι και οι αντίπαλοι των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην κατάφεραν, λοιπόν, να κατακτήσουν κάποιον τίτλο, ωστόσο, έχουν βάλει γερές βάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό επισήμανε και στη μεγάλη του συνέντευξη στην «A Bola» ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, κερδίζοντας την αναγνώριση απ’ όλους.

Το πιο σημαντικό είναι, όμως, ότι ο 49χρονος εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη τη νέα σεζόν. Ο Θρύλος την περυσινή σεζόν ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν τη δημιουργία μίας ομάδας που όλοι θέλουν να βλέπουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Και κατάφερε να δημιουργήσει μία νεαρή ομάδα με πολλή ποιότητα, όπως επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πλέον, ο Ολυμπιακός και με τη μεταγραφική ενίσχυση που θα γίνει το προσεχές διάστημα θα έχει ό,τι χρειάζεται για να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται η απάντηση του Φορτούνη!

Έρχεται η απάντηση του Φορτούνη!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα ολοκληρώθηκαν για τον αρχηγό και έτσι οι εξελίξεις στην υπόθεσή του με τον Ολυμπιακό αναμένονται άμεσα.