Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βαλμπουενά όπως… Ντρογκμπά και Ριμπερί!»

«Βαλμπουενά όπως… Ντρογκμπά και Ριμπερί!»
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 00:40

Σε αναζήτηση επιθετικών και μεσοεπιθετικών βρίσκεται η Μαρσέιγ στο μεταγραφικό παζάρι. Και με αφορμή αυτό, γαλλική ιστοσελίδα τόνισε, ότι οι Μασσαλοί θα πρέπει να αναζητήσουν «λαβράκια», τα οποία θα εξελιχθούν και θα κάνουν τη διαφορά. Με το εν λόγω Μέσο να φέρνει ως παράδειγμα τον Ματιέ Βαλμπουενά!

Πιο συγκεκριμένα, η «laprovence» έγραψε:

«Ο Βαλμπουενά είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα αυτών των ταλέντων, που πρέπει να αναζητηθούν στις χαμηλότερες κατηγορίες! Ο Βαλμπουενά, αποκτήθηκε έναντι 80.000 ευρώ από την Λιμπούρν, στις 1/7 του 2006. Το ‘μικρό ποδήλατο’ εντυπωσίασε όλους τους κατασκόπους ομάδων, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο πρωτάθλημα του 2013, τελείωσε με τον τίτλο του κορυφαίου πασέρ».

Μάλιστα, πέραν του σπουδαία παιχταρά του Ολυμπιακού, το γαλλικό ΜΜΕ εστίασε και στους Φράνκ Ριμπερί και Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς και στους Ταγέ Ταιβό, Μαμαντού Γιάνγκ και Μισί Μπατσουαγί…

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Βερμάελεν

Νέα σενάρια για Βερμάελεν

Οι Βέλγοι τονίζουν ότι η Άντερλεχτ διατηρεί ελπίδες για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, αφού δεν έχει προχωρήσει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.