Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 - 21:28

Μία λίστα με τις κορυφαίες 30 ομάδες του πλανήτη, οι οποίες έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια, έφτιαξε η διάσημη ιστοσελίδα sportbible.com το Σάββατο (15/06).

Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός και μάλιστα στην πολύ τιμητική 9η θέση. Πάνω από θρυλικές ομάδες, όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου, η Μίλαν κ.α.

Ο Θρύλος βρίσκεται στην παγκόσμια ελίτ, την ώρα που όλες οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να δουν ούτε με κιάλια τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν έτη φωτός μακριά από όλους τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους και αυτό είναι κάτι το οποίο αποδεικνύεται μέσα από τους αριθμούς. Όλα τα τρόπαια των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων αν αθροιστούν δεν πλησιάζουν καν αυτά που έχει κατακτήσει ο Θρύλος.

Τι να πουν όλοι αυτοί, λοιπόν, στον Ολυμπιακό; Δεν θα μπορέσουν ποτέ να ζήσουν όλα αυτά που έχει προσφέρει ο Θρύλος και θα συνεχίσει να προσφέρει σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Γιατί πολύ απλά καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Την κορυφαία ομάδα της Ελλάδος και μία από τις καλύτερες ολόκληρου του πλανήτη!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, αυτό είναι το μεγαλείο του!

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου, Θρύλε μου!

Διαβάστε επίσης

Καθολική αναγνώριση στον Μαρτίνς!

Καθολική αναγνώριση στον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση τόσο στο συμπόσιο προπονητών που διεξήχθη στην Ακρόπολη, όσο και από τους συμπατριώτες του, αναγνωρίζοντας το θέαμα που πρόσφερε με τους «ερυθρόλευκους» την περυσινή σεζόν.

Στον Πειραιά από το... Σάο Πάολο!

Στον Πειραιά από το... Σάο Πάολο!

Ο Μπρούνο ή Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα έρχεται στον Ολυμπιακό με 142 επαγγελματικές εμφανίσεις και συμμετοχή σε 48 γκολ! Ο δυναμισμός και η πειθαρχία του δύο από τα βασικά του χαρακτηριστικά...