Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Πειραιά από το... Σάο Πάολο!

Στον Πειραιά από το... Σάο Πάολο!
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 - 21:10

Στην Ελλάδα, με πτήση από την Βιέννη, αναμένεται ο Μπρούνο. Ο Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, λοιπόν, έρχεται στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Έρχεται στον Πειραιά, για να δώσει μία έξτρα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο «κέρδισε» με τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στους Περιστεριώτες, ως δανεικός από την αυστριακή Λασκ Λιντς, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κατέγραψε συνολικά 45 συμμετοχές, μετρώντας τέσσερα γκολ και επτά ασίστ. Ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε 33 φορές με την κυανόλευκη φανέλα, σκοράροντας τρία τέρματα και «φτιάχνοντας» έξι ακόμα.

Με τον Μπρούνο να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του κόντρα στον Θρύλο, στο «Γ. Καραϊσκάκης», την τελευταία βραδιά του Μαρτίου (31/3), για την 26η αγωνιστική της Superleague. Που να ήξερε ότι περίπου τρεις μήνες μετά, ο Ναός θα γινόταν το νέο ποδοσφαιρικό «σπίτι» του!

Παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την κορυφαία ελληνική ομάδα. Το έδειξε στο Περιστέρι, το έδειξε και γενικότερα, στην έως τώρα καριέρα του. Στα 25 του χρόνια, ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός μετρά 142 επαγγελματικές παρουσίες στο... χορτάρι και, συγκεκριμένα, 74 με την Αούστρια Λουστενάου, 21 με την Λασκ Λιντς και, όπως τονίσαμε και παραπάνω, 45 με τον Ατρόμητο.

Σε αυτά τα 142 επίσημα ματς, μάλιστα, ο Μπρούνο είχε συμμετοχή σε 48 γκολ! Για την ακρίβεια, στην έως τώρα ποδοσφαιρική του θητεία, μετρά 29 τέρματα και 19 ασίστ. Κάτι που αποδεικνύει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του. Μιλάμε για συμμετοχή σε ένα γκολ ανά 2,9 ματς! Νούμερο αρκετά εντυπωσιακό, εάν αναλογιστούμε ότι είναι εξτρέμ. Μπορεί, βέβαια, να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις στην επίθεση.

Εξτρέμ που διακρίνεται για τον δυναμισμό του, καλός στο «ένας εναντίον ενός», που «πατάει» περιοχή και δημιουργεί. Ενώ φαίνεται να ταιριάζει στη φιλοσοφία του Πορτογάλου τεχνικού των Πειραιωτών.

Γεννημένος (26/5/1994) στο Σάο Πάολο, όμως με νοοτροπία... Ευρωπαίου, που φημίζεται μεταξύ άλλων για την πειθαρχία του. Πέρασε, άλλωστε, «γεμάτες» σεζόν στην «πειθαρχημένη» ποδοσφαιρικά Αυστρία...

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!

Ο Ολυμπιακός 9η κορυφαία ομάδα στον πλανήτη με τα περισσότερα τρόπαια, με όλους τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους να μην μπορούν να δουν τον Θρύλο ούτε με κιάλια…

Καθολική αναγνώριση στον Μαρτίνς!

Καθολική αναγνώριση στον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση τόσο στο συμπόσιο προπονητών που διεξήχθη στην Ακρόπολη, όσο και από τους συμπατριώτες του, αναγνωρίζοντας το θέαμα που πρόσφερε με τους «ερυθρόλευκους» την περυσινή σεζόν.

Ο Μπρούνο εν δράσει! (vids)

Ο Μπρούνο εν δράσει! (vids)

Δείτε βίντεο με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έρχεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Θρύλο.