Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας «killer» από τα άκρα! (vids)

Ένας «killer» από τα άκρα! (vids)
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 19:45

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τη νέα σεζόν ο Χιλάλ Σουντανί, με τους «ερυθρόλευκους» να προσθέτουν με τη μεταγραφή του Αλγερινού άσου ακόμη περισσότερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 31χρονος αγωνίζεται ως εξτρέμ, ωστόσο, έχει παίξει επίσης τόσο ως δεκάρι όσο και ως κρυφός επιθετικός, αποδεικνύοντας μάλιστα ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλες αυτές τις θέσεις της επίθεσης.

Το μεγάλο «όπλο» του Σουντανί, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, είναι η έφεση που έχει στο σκοράρισμα. Ο Αλγερινός άσος είναι ένας «killer», κάτι το οποίο αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς του.

Ο Σουντανί έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στην καριέρα του 135 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, ενώ έχει σημειώσει ακόμη 22 τέρματα με την εθνική ομάδα της χώρας του. Συνολικά, δηλαδή μετράει 157 (!) γκολ στην καριέρα του.

Μάλιστα, τα 135 γκολ που έχει πετύχει σε συλλογικό επίπεδο τα έχει πετύχει σε 106 αναμετρήσεις από τις 307 που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Σκοράροντας, με άλλα λόγια ένα γκολ σε λιγότερο από τρία παιχνίδια. Αριθμός που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, όταν επαναλαμβάνουμε μιλάμε για έναν παίκτη που ως επί το πλείστον αγωνίζεται στα άκρα… Αξίζει να σημειωθεί, επίσης ότι έχει σημειώσει 53 γκολ, τα οποία έχουν χαρίσει νίκες στις εκάστοτε ομάδες του, αριθμός επίσης που λέει πολλά.

Ο Σουντανί, λοιπόν, αναμένεται να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα και στην Ελλάδα, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς στο σκοράρισμα από τις πτέρυγες, κάτι το οποίο έλειψε σε σημαντικό βαθμό την περυσινή σεζόν.

Δείτε σε βίντεο τον Αλγερινό παικταρά, ο οποίος από στιγμή σε στιγμή θα ντυθεί και επίσημα στα ερυθρόλευκα:

Διαβάστε επίσης

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, με τον ερχομό των Σουντανί και Μπρούνο, έξι πολύ ποιοτικούς εξτρέμ, οι οποίοι διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα δώσουν άλλον… αέρα στα «φτερά» της επίθεσης του Θρύλου.

Ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!

Ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!

Ο Ολυμπιακός με τις μεταγραφές των Σουντανί και Μπρούνο ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με τους δύο παίκτες να έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.