Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 18:26

Ο Ολυμπιακός από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινώσει και επίσημα τις μεταγραφές των Χιλάλ Σουντανί και Φελίπε Μπρούνο, δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται κυρίως στις πτέρυγες.

Αμφότεροι, βέβαια, έχουν αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και μάλιστα έχουν αποδείξει ότι τα καταφέρνουν εξαιρετικά, ωστόσο, η κύρια θέση τους είναι αυτή του εξτρέμ.

Ο Θρύλος, λοιπόν, με τις δύο αυτές πολύ ποιοτικές προσθήκες έφτασε αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τους έξι εξτρέμ. Και μάλιστα έξι εξτρέμ, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο όπως γίνεται αντιληπτό, σημαίνει αυτόματα ότι θα υπάρχει και πολύ μεγάλος συναγωνισμός τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν στο ρόστερ τους τον Ντανιέλ Ποντένσε, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ματιέ Βαλμπουενά, τον Γιώργο Μασούρα και πλέον τους Χιλάλ Σουντανί και Φελίπε Μπρούνο.

Είναι πασιφανές, ότι ο Θρύλος είναι πανίσχυρος στα «φτερά», με τον Πέδρο Μαρτίνς να διαθέτει στα χέρια του έξι πολύ ποιοτικούς εξτρέμ, οι οποίοι μπορούν επαναλαμβάνουμε να βοηθήσουν και σε άλλες θέσεις στην επίθεση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πορτογάλος τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, γνωρίζοντας τις μεγάλες απαιτήσεις που θα υπάρχουν τη νέα σεζόν, με πολλά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βλέποντας ότι εκείνος έχει από πολύ νωρίς πολλές και ποιοτικές λύσεις στα χέρια του.

Διαβάστε επίσης

Ένας «killer» από τα άκρα! (vids)

Ένας «killer» από τα άκρα! (vids)

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Χιλάλ Σουντανί, έναν ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει 157 γκολ στην καριέρα του, μετρώντας επίσης 59 ασίστ!

Ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!

Ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!

Ο Ολυμπιακός με τις μεταγραφές των Σουντανί και Μπρούνο ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με τους δύο παίκτες να έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.