Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!

Ποιοτικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 - 18:03

Διπλή μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν στην Ελλάδα τόσο τον Μπρούνο Φελίπε όσο και τον Χιλάλ Σουντανί, οι οποίοι θα αποτελέσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα δύο επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου.

Αμφότεροι αγωνίζονται ως εξτρέμ, έχουν αγωνιστεί επίσης και πίσω από τον επιθετικό, ενώ ο Αλγερινός φορ έχει παίξει και ως καθαρό φορ, αποδίδοντας εξίσου εξαιρετικά.

Ο Ολυμπιακός με τις δύο αυτές μεταγραφές ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της μεσοεπιθετικής του γραμμής, προσθέτοντας στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς δύο ακόμη πολύ σημαντικά «όπλα» ενόψει της νέας σεζόν.

Τόσο ο Σουντανί όσο και ο Μπρούνο έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία στην μέχρι τώρα καριέρα τους, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα, αλλά και στη δημιουργία. Κάτι το οποίο θέλει να πάρει ο Πορτογάλος τεχνικός από τους εξτρέμ του και ίσως έλλειψε την περυσινή σεζόν από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Θρύλος προχωράει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές και ποιοτικές προσθήκες και σίγουρα έπεται και συνέχεια, με τους Πειραιώτες να προχωρούν περιπτώσεις για τη θέση του επιθετικού, αλλά και του στόπερ.

Διαβάστε επίσης

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Πανίσχυρος (και) στα «φτερά»!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, με τον ερχομό των Σουντανί και Μπρούνο, έξι πολύ ποιοτικούς εξτρέμ, οι οποίοι διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και θα δώσουν άλλον… αέρα στα «φτερά» της επίθεσης του Θρύλου.

Ένας «killer» από τα άκρα! (vids)

Ένας «killer» από τα άκρα! (vids)

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Χιλάλ Σουντανί, έναν ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει 157 γκολ στην καριέρα του, μετρώντας επίσης 59 ασίστ!