Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «θέλω» του Μαρτίνς γίνονται πράξη!

Τα «θέλω» του Μαρτίνς γίνονται πράξη!
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 23:14

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε πάση θυσία να κλείσει άμεσα το θέμα του φορ, προκειμένου να τον έχει στη διάθεσή του στην Αυστρία και να προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς για τη νέα σεζόν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού του Θρύλου, λοιπόν, έγινε για μία ακόμη φορά πράξη. Και μάλιστα όχι με έναν οποιονδήποτε επιθετικό, αλλά με αυτόν που είχε στην κορυφή της λίστας του, τον Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός παικταράς έχει δείξει την αξία του στην έως τώρα καριέρα του, σκοράροντας κατά ριπάς και με κάθε τρόπο σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνίστηκε. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να βάλει στο ρόστερ του έναν τέτοιο επιθετικό, έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει γκολ ακόμη και την μία ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί. Με τους αριθμούς του 32χρονου επιθετικού να δείχνουν ότι έχει όλα αυτά που έψαχνε ο τεχνικός του Θρύλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, δεν έχει παρά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Στον Ολυμπιακό έχει κάτι το οποίο πολύ λίγοι προπονητές έχουν. Ποιο είναι αυτό;

Μία διοίκηση που κάνει πράξη όλα του τα «θέλω», όλες του τις επιθυμίες, φέρνοντας στην ομάδα κάθε παίκτη που ζητά. Κάτι το οποίο αποτελεί ευλογία για κάθε προπονητή, να έχει δηλαδή όποιον παίκτη θέλει στην ομάδα του.

Τα παραδείγματα είναι πολλά, άλλωστε. Ο Θρύλος κράτησε τους Σα και Φορτούνη, δύο από τα βασικά γρανάζια της μηχανής της ομάδας, κάτι το οποίο αποτελούσε και μεγάλη προτεραιότητα για τον Μαρτίνς. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σεμέδο, τον νούμερο ένα αμυντικό στη λίστα των Πειραιωτών, ενώ πλέον αποκτήθηκε και ο παίκτης που ήθελε ο Μαρτίνς και για την κορυφή της επίθεσης.

Ο τεχνικός του Θρύλου έχει στα χέρια του ένα πλήρες και πολύ ποιοτικό ρόστερ, το οποίο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς θα πραγματοποιηθούν και νέες μεταγραφικές κινήσεις, με παίκτες της αρεσκείας του.

Πλέον, λοιπόν, είναι στο χέρι του να δημιουργήσει την ομάδα που θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στην κορυφή, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους της. Με τα σημάδια, ειδικά, κόντρα στην Γιαγκελόνια να είναι πολύ ενθαρρυντικά ενόψει και της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Ελ Αραμπί «χόρεψε» τον Πικέ! (vid)

Όταν ο Ελ Αραμπί «χόρεψε» τον Πικέ! (vid)

Ο Μαροκινός παικταράς του Θρύλου πέρα από την έφεση του στο σκοράρισμα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τους αριθμούς του, είναι εξαιρετικός και με την μπάλα στα πόδια, κάτι το οποίο θα θυμάται σίγουρα ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα.