Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιότητα που ξεχειλίζει...

Ποιότητα που ξεχειλίζει...
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 23:21

Ο Ολυμπιακός έδειξε την περυσινή σεζόν ότι έχει «χτίσει» ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, με ποδοσφαιριστές, ικανούς να κάνουν τη διαφορά με μία τους μόνο ενέργεια.

Οι Φορτούνης, Ποντένσε, Γκιλιέρμε είναι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν την περυσινή σεζόν τη διαφορά, δείχνοντας την τεράστια ποιότητα που διαθέτουν, ανεβάζοντας το επίπεδο των «ερυθρόλευκων».

Σε αυτούς ο Θρύλος πρόσθεσε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μεταξύ άλλων, τους Ματιέ Βαλμπουενά, Χιλάλ Σουντανί, Ελ Αραμπί, παίκτες που έχουν κάνει φανερή την πολύ μεγάλη τους αξία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ρόστερ του Ολυμπιακού, πλέον, ξεχειλίζει από ποιότητα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του ό,τι χρειάζεται για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κορυφή!

Κάτι το οποίο είναι έτοιμοι να πράξουν και όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όντες αποφασισμένοι να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο και να καταφέρουν ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει την κατάκτηση όλων των στόχων της.

Διαβάστε επίσης

Αποκλείστηκε η Γουινέα του Καμαρά...

Αποκλείστηκε η Γουινέα του Καμαρά...

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του μέσου του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 3-0 από την Αλγερία και έτσι αποχαιρετά το Κόπα Άφρικα στη φάση των «16». Αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο μέσος των Πειραιωτών.