Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκούραση και μετά Ντιναμό Κιέβου

Ξεκούραση και μετά Ντιναμό Κιέβου
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 23:43

Την πρώτη του προπόνηση στην Αυστρία πραγματοποίησε την Κυριακή (7/7) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την σκληρή τους δουλειά ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες του να παίρνουν κανονικά μέρος χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το πρωινό πρόγραμμα θα ξεκουραστούν, μιας και δεν υπάρχει άλλη προγραμματισμένη προπόνηση πριν το φιλικό της Δευτέρας (8/7) κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.

Διαβάστε επίσης

Αποκλείστηκε η Γουινέα του Καμαρά...

Αποκλείστηκε η Γουινέα του Καμαρά...

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του μέσου του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 3-0 από την Αλγερία και έτσι αποχαιρετά το Κόπα Άφρικα στη φάση των «16». Αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο μέσος των Πειραιωτών.

Έχει κάθε λόγο να χαμογελά ο Ελ Αραμπί!

Έχει κάθε λόγο να χαμογελά ο Ελ Αραμπί!

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι θα έχει την ευκαιρία στον Θρύλο να πετύχει πάρα πολλά γκολ και να ξεχωρίσει στο τοπ επίπεδο, δίπλα στους Φορτούνη, Ποντένσε, Βαλμπουενά και όχι μόνο.

Ποιότητα που ξεχειλίζει...

Ποιότητα που ξεχειλίζει...

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες που έχουν δείξει την τεράστια αξία τους, πανέτοιμοι να οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη όλων της των στόχων.