Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει κάθε λόγο να χαμογελά ο Ελ Αραμπί!

Έχει κάθε λόγο να χαμογελά ο Ελ Αραμπί!
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019 - 00:40

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε, ντύνοντας στα ερυθρόλευκα τον Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι ένας δεινός εκτελεστής, κάτι το οποίο μαρτυρούν και οι αριθμοί του.

Ο Μαροκινός παικταράς έχει κάνει τη διαφορά όπου και αν αγωνίστηκε σκοράροντας κατά ριπάς. Στους «ερυθρόλευκους», όμως, ίσως έχει την ευκαιρία να σπάσει πολλά ρεκόρ.

Ο λόγος; Ότι θα έχει δίπλα του τρεις ποδοσφαιριστές που είναι μετρ στο να «σερβίρουν» στον επιθετικό.

Ο Κώστας Φορτούνης την περυσινή σεζόν σημείωσε 16 ασίστ, ο Ποντένσε 9, ενώ ο Βαλμπουενά, παρά κάποιους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τελείωσε τη σεζόν στη Φενέρ με 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά οι τρεις παίκτες, δηλαδή, έδωσαν 33 ασίστ προς τους συμπαίκτες τους την περυσινή σεζόν…. Αριθμός εντυπωσιακός που αν μη τι άλλο κάνει τον Ελ Αραμπί και τους υπόλοιπους φυσικά επιθετικούς του Θρύλου να χαμογελούν.

Ο Θρύλος, σας έχουμε αναφέρει ξανά, ότι έχει πλέον τεράστια ποιότητα, ιδίως στη μεσοεπιθετική του γραμμή, μετά και από τις προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι θα «χορτάσουν» γκολ οι αντίπαλες εστίες των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Αποκλείστηκε η Γουινέα του Καμαρά...

Αποκλείστηκε η Γουινέα του Καμαρά...

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του μέσου του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 3-0 από την Αλγερία και έτσι αποχαιρετά το Κόπα Άφρικα στη φάση των «16». Αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο μέσος των Πειραιωτών.