Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ηγέτες δεν λυγίζουν Κώστα, θα επιστρέψεις πιο δυνατός!

Οι ηγέτες δεν λυγίζουν Κώστα, θα επιστρέψεις πιο δυνατός!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 01:11

Σοκ προκάλεσε στον Ολυμπιακό, και όχι μόνο, η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός του Θρύλου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος, τραυματισμό που αποκόμισε από το φιλικό ματς με το Αμβούργο και ο οποίος θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον 6 μήνες.

Πλέον, ο Κώστας Φορτούνης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει την επόμενη ημέρα… Δεν θα είναι εύκολη, με τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών να έχει μπροστά του έναν «γολγοθά», όμως οι ηγέτες δεν λυγίζουν. Και ο Κώστας Φορτούνης έχει αποδείξει ότι είναι ηγέτης.

Με τη στήριξη των αγαπημένων του προσώπων, αλλά και σύσσωμης της οικογένειας του Ολυμπιακού θα επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Άλλωστε, είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και με διαφορά και αυτό δεν αλλάζει.

Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να βγουν πιο δυνατοί απ’ αυτό.

Και οι δύο άλλωστε ξέρουν καλά να προσπερνούν δυσκολίες και κακοτοπιές και να πατούν στέρεα εκεί που άλλοι αδυνατούν...

Και όταν έρθει αυτή η στιγμή θα συνεχίσεις να «μαγεύεις» με τη φανέλα του Θρύλου, όπως τα τελευταία χρόνια, όπου έχεις χαρίσει αμέτρητες χαρές σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού...

Διαβάστε επίσης

Για τις ταμπέλες των ξένων

Για τις ταμπέλες των ξένων

Η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν πλέον οι Ελληνες διαιτητές, αφού αρκετές ομάδες ζήτησαν ρέφερι από το εξωτερικό και η εικόνα τους δεν αλλάζει.

Τα... παραμύθια συνεχίζονται

Τα... παραμύθια συνεχίζονται

Ξαφνικά όλοι έγιναν καλά παιδιά και ψάχνουν ...σανίδα σωτηρίας στους Φούσεκ, Χούμπελ. Το νέο αφήγημα θα είναι «αυτό θέλει η FIFA, το άλλο η UEFA».