Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ειδικός ρόλος των… παλιών!

Ο ειδικός ρόλος των… παλιών!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 21:59

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με τους καλύτερους και περισσότερους φιλάθλους. Κάτι το οποίο αποτυπώνεται και μέσα από τους αριθμούς.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι απαιτήσεις για όσους βρίσκονται στο σύλλογο είναι τεράστιες, με άπαντες να οφείλουν να γνωρίζουν τι σημαίνει να φορούν τη φανέλα του Θρύλου, τη φιλοσοφία των «ερυθρόλευκων».

Αυτό τον ρόλο, λοιπόν, να εξηγήσουν στους νέους παίκτες του συλλόγου τι σημαίνει να βρίσκονται στον Ολυμπιακό έχουν αναλάβει οι… παλιοί των «ερυθρόλευκων».

Οι Αβραάμ, Τοροσίδης, Λάζαρος, Ομάρ, Φορτούνης, είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί να δώσουν και στους υπόλοιπους τη σημασία της ερυθρόλευκης φανέλας. Και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής αυτό το έχουν καταφέρει περίφημα, με το κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών να είναι εξαιρετικό, οικογενειακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσία του στο Ρέντη την Πέμπτη (18/07) ζήτησε από τους… παλιούς να συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο. Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε: «Θέλω και από τους παλιούς αλλά και από όλο το επιτελείο, να σας εξηγήσουν τι σημαίνει Ολυμπιακός, τι κάνουμε κάθε χρόνο και όλη τη φιλοσοφία του μεγάλου μας συλλόγου».

Στον Ολυμπιακό πρέπει να αγωνίζονται μόνο όσοι «ματώνουν» την ερυθρόλευκη φανέλα και αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν πλέον άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή!

Αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει στα χέρια του ένα ακόμη πιο δυνατό και ποιοτικό ρόστερ σε σχέση με την περυσινή σεζόν, προκειμένου να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επίτευξη όλων των στόχων του.

Απόλυτα συγκεντρωμένοι για την πρόκριση με Πλζεν...

Απόλυτα συγκεντρωμένοι για την πρόκριση με Πλζεν...

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα τη σημασία των δύο αγώνων με την Βικτόρια Πλζεν για τον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.