Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Πλζεν!

Αυτή είναι η λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Πλζεν!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 22:04

Την ευρωπαϊκή του λίστα για τα δύο πολύ σημαντικά ματς με την Βικτόρια Πλζεν κατέθεσε ο Ολυμπιακός στην UEFA.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς για τις δύο αναμετρήσεις με τους Τσέχους για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας πάντως δικαίωμα δύο αλλαγών μέχρι τις 22 Ιουλίου, παραμονή του πρώτου ματς κόντρα στην Πλζεν στην Τσεχία.

Πιο συγκεκριμένα στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σιαμπάνης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης και Βαλμπουενά.

Στη Β’ λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται οι: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης και Ξενιτίδης.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει στις 23 Ιουλίου εκτός έδρας την Πλζεν, ενώ μία εβδομάδα αργότερα στις 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός αγώνας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Έμειναν εκτός...

Έμειναν εκτός...

Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πολύ κρίσιμα ματς του Ολυμπιακού με την Πλζεν...

Ο ειδικός ρόλος των… παλιών!

Ο ειδικός ρόλος των… παλιών!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους… παλιούς παίκτες της ομάδας να εξηγήσουν και στους υπόλοιπους τι σημαίνει Ολυμπιακός, κάτι το οποίο φαίνεται ότι έχει γίνει ήδη πράξη...

Αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή!

Αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει στα χέρια του ένα ακόμη πιο δυνατό και ποιοτικό ρόστερ σε σχέση με την περυσινή σεζόν, προκειμένου να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επίτευξη όλων των στόχων του.