Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πιο ιστορική, μέχρι την επόμενη στο Champions League!

Η πιο ιστορική, μέχρι την επόμενη στο Champions League!
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 00:09

Ιστορία έγραψε ο Ολυμπιακός με το 4-0 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «soccerbase» η συγκεκριμένη επικράτηση είναι η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη των «ερυθρόλευκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον θερμό του Champions League, όπως επίσης και εκείνου των πρωταθλητριών.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει κάνει και άλλες μεγάλες νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, όπως το 6-2 κόντρα στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, αλλά με έδρα τη Ριζούπολη, ενώ ευρύτερη νίκη του στο θεσμό γενικά, είναι το 5-0 κόντρα στη Μοζίρ αλλά στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, και πάλι σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός πέτυχε τέσσερα τέρματα σε αγώνα του για το Champions League, ήταν τον Αύγουστο του 1998, όταν επικράτησαν με 4-2 της Ανόρθωσης στην Κύπρο. Τότε είχαν βρεθεί πίσω με 1-0 στο πρώτο 45λεπτο.

Διαβάστε επίσης

«Όνειρο το Champions League»

«Όνειρο το Champions League»

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερος.

Το καλύτερο δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το καλύτερο δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τονίσει ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στη ρεβάνς με την Πλζεν και για τον ηγέτη του Θρύλου, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, κάτι το οποίο έγινε πράξη, χαρίζοντας του το καλύτερο δώρο γενεθλίων.