Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατάσκοπος Πέδρο Μαρτίνς

Κατάσκοπος Πέδρο Μαρτίνς
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 12:07

Η πρόκριση του Θρύλου, επί της Βικτόρια Πλζεν, φέρνει την ομάδα του Πειραιά αντιμέτωπη με μία νέα πρόκληση: Εκείνη της Μπασακσεχίρ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει, μάλιστα, τον δρόμο της… κατασκοπείας στρωμένο, αφού απόψε κιόλας, η ΑΕΚ φιλοξενεί την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ, σε φιλικό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα έχει, φυσικά, μάτια εκεί και μάλιστα με δύο στόχους. Ο ένας πιο άμεσος, ο άλλος λίγο πιο μακρινός. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει και την Μπασακσεχίρ, αλλά και την ΑΕΚ… Η οποία ΑΕΚ θα είναι μία νέα ομάδα, με νέο προπονητή και νέους παίκτες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται… ενημέρωση η βάση δεδομένων του Πέδρο Μαρτίνς και για τους «κιτρινόμαυρους».

Πρώτο μέλημα, βέβαια, είναι και θα είναι η Μπασακσεχίρ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από αυτό που οι παίκτες του και ο ίδιος θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε λίγες ημέρες!

Διαβάστε επίσης

Η πρόκριση από την εξέδρα! (vids)

Η πρόκριση από την εξέδρα! (vids)

Δείτε βίντεο που έστειλαν φίλαθλοι του Θρύλου στον επίσημο λογαριασμό Instagram της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Η πρόκριση όπως την έζησε ο λαός του Θρύλου!