Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμπνέουν» σιγουριά Σεμέδο-Μεριά!

«Εμπνέουν» σιγουριά Σεμέδο-Μεριά!
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 18:53

Το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Βικτόρια Πλζεν. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πανηγυρικά την πρόκριση στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί όπου πλέον τους περιμένει η Μπασακσεχίρ.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν οι Γιασίν Μεριά και Ρούμπεν Σεμέδο. Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους επιθετικούς των Τσέχων. Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Και οι δύο, δεν άφησαν σε κανένα σημείο του ματς να απειληθεί η εστία του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα ο Ζοσέ Σα να έχει ένα πολύ ήρεμο βράδυ.

Παράλληλα, ο Σεμέδο έδειξε για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να κάνει τη... ζημιά στις στατικές φάσεις, με το άλμα που έχει. Μην ξεχνάμε ότι σκόραρε και το τέταρτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Τέλος, όσον αφορά τον Μεριά, αυτό ήταν το πρώτο του φετινό ματς με τον Ολυμπιακό, μιας και δεν είχε αγωνιστεί στα φιλικά αφού έλλειπε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα.

Έτσι όσο περνάει ο καιρός και ο ένας μαθαίνει να παίζει μαζί με τον άλλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε σπουδαία πράγματα και από τους δύο.

Διαβάστε επίσης