Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί όπου δεν υπάρχει… εξυγίανση

Εκεί όπου δεν υπάρχει… εξυγίανση
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 00:09

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς μία καλή ομάδα, σοβαρή και ικανή να παίρνει νίκες και προκρίσεις. Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει, σταθερά, ο σπουδαιότερος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αντίθεση με τους… ψευτοπρωταθλητές της εξυγίανσης, οι οποίοι είναι άμαθοι στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίρνει νίκες, προκρίσεις και να δίνει βαθμούς στην Ελλάδα.

Την ώρα που η μπάλα… καίει ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ξέρει πως να διαχειριστεί τις καταστάσεις και να παίξει ποδόσφαιρο επιπέδου, για να πάρει αυτό που θέλει. Εκεί όπου… δεν υπάρχει εξυγίανση, ο Ολυμπιακός κάνει άριστα τη δουλειά του και, παραμένοντας σοβαρός, παίρνει προκρίσεις και νίκες και συνεχίζει στον δρόμο προς την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπου και ανήκει!

Τρία πέναλτι; Εδώ γελάμε...

Αν δούμε ποτέ τρία πέναλτι, πεντακάθρα, εις βάρος του παοκ στην Ελλάδα, κάποιος… φούρνος θα γκρεμίσει. Άλλα τα έργα στην Ευρώπη, βέβαια. Άλλα τα έργα εκεί όπου δεν υπάρχουν οι… «σωστοί» πίνακες διαιτησίας. Εκεί όπου υπάρχει σεβασμός προς εκείνον, ο οποίος δικαιούται να νικήσει. Εκεί όπου δεν έχει… εξυγίανση.

Για να είσαι στο επίπεδο αυτό, χρειάζεται δουλειά. Για χρόνια. Όχι… περιστασιακές επιτυχίες και… δώρα κυβερνητικά. Χρειάζεται να έχεις ομάδα ικανή να διαχειρίζεται και δυσκολίες. Να ξέρει να παίζει σοβαρά και να παραμένει ψύχραιμη, αν κάτι δεν πάει καλά. Ο Ολυμπιακός δεν είναι… παοκ. Ο Ολυμπιακός έχει όνομα στην Ευρώπη. Και ειδικό βάρος στην φανέλα του. Σε αντίθεση με τους… νεόκοπους.

Εμείς συνεχίζουμε προς τους ομίλους του Champions League. Δύο βήματα ακόμη. Και πάμε εκεί, όπου ανήκουμε!

Διαβάστε επίσης

Και τώρα σειρά της Κράσνονταρ…

Και τώρα σειρά της Κράσνονταρ…

Η ρωσική ομάδα έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 της Πόρτο, και πλέον θα βρεθεί στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» την επόμενη εβδομάδα στα πλέι οφ του Champions League.

Καταχειροκροτήθηκε ο φανταστικός MVP Σα!

Καταχειροκροτήθηκε ο φανταστικός MVP Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση, μία ακόμη, κόντρα στην Μπασακσεχίρ, καταφέρνοντας έτσι να γίνει σύνθημα από τον κόσμο του Θρύλου!