Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Standing Ovation για Βαλμπουενά! (vid)

Το Standing Ovation για Βαλμπουενά! (vid)
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 20:11

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού και στη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν αδιαμφισβήτητα ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος παικταράς πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας και το πρώτο του επίσημο τέρμα με τη φανέλα του Θρύλου, ενώ από τα πόδια του, εκτέλεση φάουλ ξεκίνησε και το πρώτο γκολ των Πειραιωτών.

Ο Βαλμπουενά έδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο χαρούμενος είναι που αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη νίκη-πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον έμπειρο άσο, αναγνωρίζοντας την μεγάλη συνεισφορά του στο παιχνίδι της ομάδας.

Οι ΓΑΥΡΟΙ αποθέωσαν τον Βαλμπουενά σε κάθε εκτέλεση κόρνερ που αναλάμβανε, ενώ το «Γ. Καραϊσκάκης» σηκώθηκε στο… πόδι τη στιγμή που άφησε τον αγωνιστικό χώρο στο 80’, αφήνοντας τη θέση του στον Μαντί Καμαρά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μέσα από την κάμερα του gavros.gr το Standind Ovation για τον Γάλλο παικταρά:

Διαβάστε επίσης

Έχει κερδίσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ με το… καλημέρα!

Έχει κερδίσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ με το… καλημέρα!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δείξει το πλούσιο ταλέντο του, κάτι το οποίο φανέρωσε και κόντρα στην Μπασακσεχίρ με την εξαιρετική του ενέργεια, με την οποία κέρδισε το πέναλτι για το τελικό 2-0.