Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το ίδιος πάθος και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Με το ίδιος πάθος και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 22:08

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πραγματικά συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στην Κράσνονταρ, φτάνοντας στην εμφατική νίκη με 4-0 και πλέον βρίσκεται μία… ανάσα από την επιστροφή του στα αστέρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο οφείλουν να αφήσουν πίσω τους το Champions League και τη ρεβάνς στην Ρωσία και να επικεντρωθούν στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (24/08) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο μεγάλος στόχος του συλλόγου και τη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο τους τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, και οφείλουν να τα δώσουν όλα για να ξεκινήσουν με το… δεξί στο δρόμο για το 45ο πρωτάθλημα και την επιστροφή στην κορυφή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τους Αρκάδες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχε χρησιμοποιήσει πολύ μέχρι στιγμής, οι οποίοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που θα τους δοθεί και να δείξουν την αξία τους.

Το ματς του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στην ομάδα αυτό, και είναι όλοι αποφασισμένοι με το ίδιο πάθος, όπως αυτό κόντρα στην Κράσνονταρ να πάρουν με τη βοήθεια του κόσμου τους την πολυπόθητη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το «χρυσό» παιδί από την φτωχή οικογένεια!

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το «χρυσό» παιδί από την φτωχή οικογένεια!

Ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού, για τον οποίο μιλά όλη η Ευρώπη από την Τετάρτη (21/8) το βράδυ, αποτελεί παράδειγμα για κάθε πιτσιρικά, που θέλει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα! Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και η μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο…

Ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας...

Ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας...

Εξαφανίζονται τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους φίλους της ομάδας να πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να πάρουν θέση στην κερκίδα. Συνεχίζεται από τα εκδοτήρια και μέσω Internet η διάθεσή τους.