Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αστείρευτη αγάπη, δάκρυα χαράς (vid)

Αστείρευτη αγάπη, δάκρυα χαράς (vid)
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 16:17

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, γεμάτη αγάπη και σεβασμό, του ενός προς τον άλλο. Ακόμη και οι ομογενείς φίλαθλοι της ομάδας μας, είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και όταν καταφέρνουν να βρεθούν στο Καραϊσκάκη, η χαρά τους είναι… απείρως μεγαλύτερη! Τρανό παράδειγμα, το οποίο έχουμε βιώσει πολλάκις, εκείνο του ομογενή από τον Καναδά, κ. Αχιλλέα Σταύρου, πατέρα του μικρού Γρηγόρη, ενός παιδιού-μαχητή της ζωής, ενός παιδιού με ειδικές ικανότητες, λάτρη του Θρύλου!

Χθες βράδυ, στο Καραϊσκάκη, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, έδωσε μεγάλη χαρά στον Αχιλλέα, παραδίδοντάς του δύο φανέλες του Ολυμπιακού με τα ονόματα Αχιλλέας και Γρηγόρης. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να του δείξει ότι άπαντες στον Θρύλο είναι μία οικογένεια και κοντά, ο ένας στον άλλο! Ο Αχιλλέας έβαλε τα κλάματα και φιλούσε το έμβλημα του Ολυμπιακού, μέσα σε μεγάλη συκγίνηση!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

«Προηγείται το οφσάιντ, ως μη γενόμενα τα υπόλοιπα» (audio)

«Προηγείται το οφσάιντ, ως μη γενόμενα τα υπόλοιπα» (audio)

«Πρώτα έπρεπε να εξεταστεί και να υποδειχθεί το οφσάιντ. Ως μη γενόμενο, ό,τι έγινε μετά», τα λόγια του πρώην διεθνούς διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη, για την φάση του 80’ χθες στο Καραϊσκάκη. Κι άλλο πλήγμα για την προπαγάνδα κατά του Θρύλου!