Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «πάρτι» του Θρύλου για την επιστροφή στα αστέρια! (vid)

Το «πάρτι» του Θρύλου για την επιστροφή στα αστέρια! (vid)
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 21:27

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο του στη φετινή σεζόν, επιστρέφοντας πανηγυρικά στους ομίλους του Champions League μετά τη νίκη του και στην Ρωσία με 2-1 επί της Κράσνονταρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν έξαλλα αυτή τη σπουδαία επιτυχία τους, με το «πάρτι» να ξεκινά από τον αγωνιστικό χώρο του «Krasnodar Stadium» μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης από τον Σκόμινα και να συνεχίζεται φυσικά στα αποδυτήρια των Πειραιωτών.

Ο Θρύλος έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία, με όλους όσους βρέθηκαν στην αποστολή της ομάδας στην Ρωσία να πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους την επιστροφή του Ολυμπιακού στα αστέρια, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

Το Olympiacos TV ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο από τη νίκη-πρόκριση επί της Κράσνονταρ για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Διαβάστε επίσης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τήρησε την υπόσχεση του!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τήρησε την υπόσχεση του!

Τον Απρίλιο του 2018, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε…». Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, ο Θρύλος βρίσκεται ξανά εκεί όπου ανήκει! Στους ομίλους τους Champions League…