Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίκτης “κλειδί” ο Γκιλιέρμε»

«Παίκτης “κλειδί” ο Γκιλιέρμε»
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:24

Οι όμιλοι του Champions League έχουν σχηματιστεί με τον Ολυμπιακό στις 18 Σεπτεμβρίου να κάνει πρεμιέρα τη φετινή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Τότεναμ.

Η UEFA ετοίμασε ένα μίνι-αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της στις ομάδες του β’ ομίλου, στον οποίο βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», ξεχωρίζοντας τους παίκτες «κλειδιά», αλλά και εκείνους που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς, έχοντας το μυαλό του και στο μέλλον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την UEFA ο παίκτης «κλειδί» για τον Ολυμπιακό είναι ο Γκιλιέρμε Τόρες. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται για τον Γκιλιέρμε: «Ο Βραζιλιάνος μέσος απέκτησε ανεκτίμητη εμπειρία στην Ουντινέζε και στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πριν υπογράψει το 2018 στον Ολυμπιακό. Οι γνώσεις του στο πώς θα αμυνθεί και η ικανότητά του στα τάκλιν του 28χρονου τον καθιστούν ζωτικής σημασίας παίκτη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς».

Στη συνέχεια, η UEFA αναφέρεται στον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, επισημαίνοντας ότι αξίζει κάποιος να κρατήσει το όνομά του… Αναλυτικότερα: Ο Σέρβος σέντερ μπακ υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 19 ετών θα πιέσει για μία θέση στην πρώτη ομάδα. Πέρυσι έπαιξε σε 25 ματς στην Παρτιζάν στο πρωτάθλημα της Σερβίας και 7 στα προκριματικά του Europa League και έχει παρομοιαστεί με τον Σέρχιο Ράμος».

Να σημειωθεί, ότι από την Μπάγερν Μονάχου η UEFA έχει ξεχωρίσει τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Αλφόνσο Ντέιβις, από την Τότεναμ ο Χάρι Κέιν και ο Λο Σέλσο, ενώ από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μοχάμεντ Μπεν και ο Ρίτσμοντ Μποάκιε.

Διαβάστε επίσης

Δεν χάνει με… τίποτα ο Θρύλος!

Δεν χάνει με… τίποτα ο Θρύλος!

Ήττα… αγνοείται για τον Ολυμπιακό εδώ και 186 ημέρες, από τις 28/2! 16 σερί επίσημα ματς αήττητη η ομαδάρα του Πέδρο Μαρτίνς, 24 μαζί και με τα φιλικά του καλοκαιριού!

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη!

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη!

Με τη μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η πορτογαλική παροικία στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.