Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η διαφορά (pic)

Αυτή είναι η διαφορά (pic)
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:42

Η επιστολή του Ολυμπιακού προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριο Οικονόμου, μετά την άνανδρη επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ στα παιδιά της Σχολής Θεσσαλονίκης του Θρύλου, αλλά και η πρόσκληση της Ακαδημίας Πυρρίχιου - ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Βόλο, είναι η ουσία και η θέληση του, μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας, να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως κάνει πάντα.

Ποια κατεύθυνση είναι αυτή; Μα, εκείνη που οδηγεί προς την καταπολέμηση της βίας και ένα ποδόσφαιρο, το οποίο θα μπορούμε να αφήσουμε, ως κληρονομιά, στα παιδιά μας και εκείνα, με τη σειρά τους, στα δικά τους παιδιά...

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έβγαινε μπροστά και με φωνή βροντερή έλεγε «να βρούμε τη λύση», άλλοι σιωπούσαν… Κοίταζαν αλλού, απέστρεφαν το βλέμμα… Την ώρα που ο Θρύλος προχωρούσε σε πράξεις και δεν έμενε στα λόγια, άλλοι δεν είχαν… ούτε λόγια να πουν. Αυτή είναι και η διαφορά. Ο Σύλλογος που ενδιαφέρεται για το συνολικό καλό και την πρόοδο του ποδοσφαίρου, δεν κρύβεται. Δεν σιωπά. Φωνάζει δυνατά.

Και μόνο έτσι θα έρθει η αλλαγή που επιθυμούμε. Με φωνή. Με πράξεις. Με το να μη μένουμε αργοί και με το να μη μένουμε… θεατές. Με το να μη σιωπούμε. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε το ποδόσφαιρό μας, όπως ακριβώς ονειρευόμαστε. Και ο Ολυμπιακός δείχνει, για ακόμη μία φορά, τον τρόπο… Ειδάλλως, ας βολευτούμε με την… εξυγίανση και ας κάτσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας, την ώρα που η ανομία θα βασιλεύει…

Διαβάστε επίσης

Πρώτα Βόλος, μετά Τότεναμ...

Πρώτα Βόλος, μετά Τότεναμ...

Στον Ολυμπιακό άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει πρώτα να κάνουν το 3/3 στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν για τη μεγάλη πρεμιέρα του Champions League.